Wat vind jij jezelf waard?

Geschreven door op 11 december 2017

Wat vind jij jezelf waard?

Ben jij één van de drie?

Ik heb drie plekken vrij voor een PowerSessie in december. Drie plekken voor drie bijzondere mensen die écht iets significant willen veranderen in hun leven en van 2018 een van hun beste jaren ooit willen maken. Drie plekken voor drie mensen die een basis willen leggen voor hun toekomstige successen, op welk gebied dan ook.

Drie plekken waar ik géén geld voor wil hebben. Maar… …ik wil er wel iets voor terug.

Wat vind jij het waard om van een angst af te komen? Wat vind jij het waard om successen te behalen als ondernemer? Wat vind jij het waard om achter je talenten te komen? Wat vind jij het waard om vrij te zijn in je lichaam? Wat vind jij het waard om zelfverzekerd door het leven te gaan? Wat vind jij het waard om rust te hebben in je hoofd?

Kortom: Wat vind jij jezelf waard?

Ik ben bereid om geheel kosteloos samen met jou een twee uur durende PowerSessie te doen en om echt iets positief te veranderen. Wat ik daarvoor terug wil is niet in geld of materie uit te drukken, maar het moet wel gelijkwaardig zijn. Ik wil merken dat je écht wil veranderen, en daar is commitment voor nodig.

Wat is verandering jou waard?

Ik zet mijn talenten in om jou te helpen. Wat wil jij daar tegenover zetten? Wat ben jij bereid om te doen om mijn talenten jou te laten helpen om voor positieve veranderingen te zorgen in jouw leven?

Een kok die voor mij een heerlijke maaltijd wil maken, klinkt mijn buik als muziek in de oren. Een kunstenares die vanuit haar hart een kunstwerk voor mij maakt, laat mijn hart overlopen van vreugde. Een vrouw die beperkt is in haar financiële middelen en van haar laatste geld bereid is om voor mij een bos bloemen te kopen, brengt mijn ZIJN in ontroering.

Het maakt mij niet uit wat je er tegenover wil zetten, zolang het maar uit het hart komt en laat zien dat je net zoveel in jezelf gelooft als dat ik doe. Als jij bereid bent om in jezelf te investeren, dan ben ik dat ook. En als twee mensen bereid zijn om te investeren, dan volgen successen snel. Heel snel. Ik heb vertrouwen in jou en in de geweldige toekomst die je te wachten staat.

Kies voor jezelf en ga voor die PowerSessie!

Mocht jij geheel kosteloos in december een PowerSessie met mij willen ervaren en samen keihard willen knallen, dan hoor ik graag vóór 16 december iets van je. Je kan me een berichtje sturen op LinkedIN, een e-mail sturen via info@powersessie.nl of bellen via +31 076 508 35 98. Er zijn maar drie plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met reageren. Denk goed na over wat je wilt veranderen. Neem een moment voor jezelf om daar in alle rust over na te denken. Wat beïnvloedt jouw leven op dit moment negatief en heeft dringend behoefte aan verandering?

Ik kan o.a. helpen met:

 • Angsten overwinnen en zelfverzekerder dan ooit zijn
 • Nieuwe (zakelijke) inzichten en ideeën krijgen
 • Talenten ontdekken en effectief leren inzetten
 • Jezelf hervinden en je passies terug krijgen
 • Inzicht krijgen hoe je snel als mens kan groeien
 • Kostenbesparend en efficiënt te werken
 • Snel groei realiseren met een nieuwe onderneming
 • Weerbaar zijn tegen drukte, verplichtingen en stress
 • Meer energie dan ooit uit jezelf halen
 • Krachtigere geest en een sterker lichaam
 • Meer zelfliefde en zelfvertrouwen
 • Omgaan met gevoelens en emoties leren uiten

Mijn kantoor is gevestigd in Etten-Leur (Noord-Brabant) en is goed bereikbaar via de auto en het openbaar vervoer. Meer informatie over mij en wat ik doe kun je vinden op http://www.powersessie.nl.

Ik hoor snel van je!

Met vriendelijke groet,
Nick van der Leeuw

Inspirator, Coach en Motivator bij PowerSessie.nl
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here