Testimonials

Hieronder tref je een aantal testimonials aan van cliënten die deel hebben genomen aan één of meerdere PowerSessies.

Wendy

Ik ben naar Nick gekomen omdat ik hulp nodig had bij het vinden van een nieuwe uitdaging in mijn werk en mijn leven.  Met een aantal lukrake vragen en opmerkingen van hem kwamen we tot de kern van wat ik echt wilde. Daar bleef het niet bij, ook kwamen we tot het concreet formuleren van een actieplan waar Nick keer op keer op elke vraag of twijfel van mij deze telkens wist te draaien zodat ik daar uiteindelijk met een goed gevoel en met groot vertrouwen buiten stapte. Ik kan iedereen zo’n Power sessie aanraden.

Jaco

Na een sessie met Nick werd iets groots eigenlijk heel simpel. Het doorvragen, meedenken maar vooral open gesprek zorgde voor inspiratie om mee verder te gaan. Nick denkt mee en probeert grotere zaken die je zelf misschien ziet kleiner en behapbaar te maken. Kortom in een kort gesprek kom je met frisse gedachte, maar zeker nog steeds met een challenge naar buiten.

Janbas

Soms ben je met van alles bezig; maar heb je aan het einde van de dag het gevoel geen meter opgeschoten te zijn. Een todo lijst die als maar langer word en een uitgeblust gevoel.

Wat als je nu meer focus zou kunnen hebben en betere prioriteiten kan stellen? Met die insteek ben ik de powersessie in gegaan. Het is fijn als iemand eens objectief naar je situatie kan kijken, want met de verkeerde dingen bezig zijn kost enorm veel tijd/energie/geld. Welke dingen leveren me nu echt energie op? Wat zijn nu eigenlijk je kernwaarden en doe je iets omdat anderen het graag zo zien of omdat je eigen gevoel erbij klopt?

Maar al te vaak kom ik mensen tegen die onbewust, zelfs goed bedoeld, voor remmingen/angst zorgen. Zou je dat nu wel doen… heb je aan de risico’s gedacht… het is makkelijk de nadelen van dingen te benoemen. Maar waarom zou je je daar iets van aantrekken? Je kent jezelf en eigen competenties zelf het beste toch? Denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Nick is iemand die dingen versterkt in plaats van afzwakt; jou laat zien hoe je het optimale uit je kwaliteiten kan halen. Voorkom dat je in allerlei valkuilen loopt en maak gebruik van al die ervaring. Ga vol voor de dingen waar je in gelooft.

Voorbeeldje; op zakelijk vlak verloor ik soms snel de aandacht/motivatie voor bepaalde projecten. Niet omdat het idee slecht was; in tegendeel. Maar juist omdat ik bezig was met de verkeerde dingen waardoor er geen positieve energie voor terug kwam. Soms kunnen kleine veranderingen al een enorme impact teweeg brengen.

Prettig is tot slot dat er gedacht wordt in concrete stappen. Het is interessant dingen over jezelf te weten te komen, maar ik ben zelf altijd heel feitelijk en hou van concrete doelen waar je echt mee aan de slag kunt. Dit is naar mijn mening echt een onderscheidend vermogen waar Nick sterk in is. Meedenken, oplossingen, visie.

Rudo

Nick heeft een gave. Met één rigide opmerking kan hij de ruimte voorzien van een karrenvracht aan positiviteit. Dit zorgt voor fijne, eerlijke, maar ook zeker confronterende gesprekken. Waar wil je heen? En op welke manier?

De sessie die ik had met powersessie.nl heeft mijn kracht nieuw leven in laten blazen. Vanuit de behaaglijke ruimte met uitzicht over de subtiele skyline van Etten-Leur hadden wij een intense sessie over de voorbijgegane obstakels en toekomst. Daags na de sessie ben ik gestart met de uitvoering hiervan, het vuur was met veel overtuiging aangewakkerd! Ik ben erg content dat ik samen met Nick een manier heb gevonden om mijn symbolische leeuwenhuid weer aan te kunnen trekken.

Een powersessie van Nick is van harte aan te bevelen aan eenieder die naarstig op zoek is naar een natuurlijke boost. Vergelijk een sessie maar een proteïne shake. Maar dan met woorden.

Marije

Ik zat al een tijdje in een negatieve spiraal. Met Nick heb ik gesproken over wat ik graag zou willen in mijn leven voor wat betreft mijn carrière. Mijn droombaan had ik door mijn gezinssituatie al een beetje opgegeven, maar nu staat het weer helder op mijn netvlies. Als ik dat wil dan komen er oplossingen. Ik heb nog wel een weg te gaan om meer in oplossingen te denken in plaats van problemen, maar dat komt goed.  Er staan steeds minder beren op de weg. Mijn rol als moeder van een groot gezin onderschat ik vaak, maar door Nick zie ik nu dat ik het super goed doe! Dat is eigenlijk de grootste eyeopener geweest tijdens mijn Powersessie en daardoor waardeer ik mezelf elke dag meer! 

Chantal

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en werd toen door een goede kennis geattendeerd op Powersessie.nl. Ik heb de sessie als erg positief ervaren en sta nu een stuk steviger in mijn schoenen. Ook weet ik nu beter om te gaan met negatieve gevoelens en mijn gedachten naar positief om te zetten. Ook is mijn eigenwaarde na de sessie enorm toegenomen en weet ik dat ik er mag zijn. Ik raad iedereen aan zich zelf een powersessie te gunnen, zie het als een mooi kado aan jezelf, want je bent het meer dan waard! Dankzij de Powersessie kijk ik het leven een stuk rooskleuriger tegemoet dan voorheen.

Jeroen

Na slechts 1 powersessie had ik het al door, het ging niet goed. Vastgeroest in oude rituelen maar wel andere, nieuwe en betere resultaten verwachten. Na de 2de sessie de handvatten gekregen om knopen door te hakken en een nieuw pad in te slaan. Bijna alles in de praktijk kunnen brengen en mensen herkennen me niet eens meer. Nieuwe energie, nieuwe projecten en vooral: lekker in mijn vel. Ik kan niet anders zeggen dat Nick mijn ogen heeft laten opengaan en ik nu doe wat ik eigenlijk al jaren wil. Bedankt en ik had dit jaren geleden al moeten doen!

Malu

Een paar weken geleden hoorde ik via Facebook over het nieuwe bedrijf van een oude kennis van me: Powersessie.nl. Het eerste wat ik dacht was: wat moet hij nou met dat zweverige gedoe?! Want ik ken Nick als een nuchtere jongeman die weliswaar mensen inspireert, maar niet met powersessies.

Zo nieuwsgierig als ik was heb ik zijn nieuwe website bezocht en aandachtig doorgelezen. Na het lezen van de website kon ik maar een ding concluderen, dit kwam voor mij op precies het juiste moment! Ik nam contact op met Nick, die me graag wilde helpen met mijn zelfvertrouwen en angsten, maar zijn nieuwe kantoor was helaas nog niet klaar voor mijn eerste sessie. Hij vond het gelukkig geen probleem om onze eerste sessie bij mij thuis aan de keukentafel te houden. Iets wat het voor mij nog laagdrempeliger maakte omdat ik mijn verhaal kon doen in een vertrouwde omgeving.

Nadat hij mijn verhaal heeft aangehoord zonder te oordelen heeft hij me in duidelijke taal gevraagd hoe ik over een aantal eigenschappen van mijzelf dacht en hoe ik die eventueel zou kunnen veranderen. Stap voor stap legde hij uit hoe ik dit moest aanpakken. Wat ik vooral heel fijn vond is de erkenning en de Jip en janneketaal, niks zweverigs aan!  We zijn er nog niet, maar ik ben op de goede weg, en met Nick zijn hulp wordt 2018 een geweldig nieuw jaar, met een nieuwe ik vol zelfvertrouwen en overwonnen angsten!

Menno

Nick helpt je met een powersessie zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Huidige routines te evalueren en samen te kijken waar winst te halen valt in efficiënte, peace of mind en happiness in life, zowel in werk als privé.
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here