Testimonials


Hieronder tref je een aantal testimonials aan van mensen die ik geïnspireerd, gecoacht en/of geadviseerd heb.

Esther

De snelle geest van Nick, zijn enthousiasme en oeverloze stroom van ideeën, kunnen je helpen nieuwe producten of diensten te bedenken. Fijne is dat hij vervolgens ook kan begeleiden in de te nemen stappen om die te ontwikkelen. Gegarandeerd vertrek je na een gesprek vol inspiratie en met bruikbare informatie.

Willem

Wil je geïnspireerd worden omdat je even op een dood spoor bent beland? Dan is Nick de persoon om mee te praten. Hij kan na goed luisteren met oplossingen komen die je niet verwacht. Daarnaast is Nick een aangenaam persoon om mee te praten en te werken. Hij geeft je de ruimte om te zijn wie je bent en wil ook het verschil maken in jouw leven.

Paul

Nick is creatief, heeft het hart op de tong en legt gemakkelijk verbanden. Heeft snel de essentie te pakken en weet deze moeiteloos in een split second te vertalen naar creatieve concepten. Zeer prettig persoon om mee te werken als je open staat voor nieuwe inzichten en ideeën.

Wouter

Nick is een snelle denker die, wanneer je met hem in gesprek gaat vooral focust op de mogelijkheden. Zwaktes ziet hij niet, omdat hij deze direct omdenkt naar kansen en als het even meezit zelfs een mooi business concept. Als je alles wil houden zoals het is en gewoon lekker negatief wil klagen, dan zou ik zeker bij Nick uit de buurt blijven. Wil je echter jouw verantwoordelijkheid nemen en echt succes en vooral energie ervaren, dan is hij de aangewezen persoon om jou de weg daarnaartoe te wijzen!

Irene

Tijdje geleden heb ik brainstormsessie gepland met Nick. Van tevoren wist ik niet goed wat ik kom verwachten dus ben er open ingegaan. Voor mij is deze sessie een eye-opener geweest. Nick heeft een nuchtere kijk op zaken en denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen waardoor ik goed over mijn ambities heb kunnen sparren en waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen. Ik weet nu dat ik meer kan dan ik denk en dat is voor mij heel fijn om te weten. Dankje wel daarvoor.

Amanda

Nick heeft een nuchtere kijk op zaken en ziet altijd kansen. Zijn glas is altijd ‘half vol’ en met een kijk op succesvolle businessmodellen waarbij de win-win en het liefst de win-win-win centraal staat. Ik heb fijn kunnen sparren over mijn ambities om in dorpen de vergrijzing te laten kantelen en door zijn kijk op zaken heeft het mij nieuwe inzichten gebracht. Dank je wel daarvoor Nick! Durf je echt out-of-the-box te ondernemen… nodig Nick dan uit op de koffie!

Marjolein

Durf jij de “echte” Nick te leren kennen? Want deze dude heeft een bijzonder intellect (die gast is slim “echt niet normaal”). Nick kan jouw fundament onderuit schoppen maar dit alles met een nobel doel. En nobel is hij want hij is niet zomaar iemand maar iemand die onze wereld mooier wil maken. Hij is één van de troublemakers die het verschil gaan maken in deze wereld. Definitie Troublemakers: They inspire others to ascend in effort, and overall vision for “their” own contribution to the world. Wil jij jouw business laten exploderen door een geweldig concept ga dan eens het gesprek met hem aan. Hij kan snel en haarscherp jouw koers bepalen zodat jij jouw doelen gaat behalen. We werken al een tijd samen maar ik verwacht dat we niet zomaar dingen gaan doen. Maar de meest waanzinnige dingen. if you can imagine it you can achieve it.

Romana

Nick inspireert en motiveert enorm! Ik moest even aan hem wennen, zijn naam spreekt voor zich. Nick is duidelijk aanwezig in zijn gesprekken en coaching daar waar ik zelf wat meer op de achtergrond ben. Daar waar ik eerst een beetje het gevoel had weggeblazen te worden, motiveert en inspireert Nick mij om mijn verhaal de wereld in te blazen. Hij schakelt snel en koppelt je meteen aan de juiste personen die je weer verder op weg helpen. Nick verbindt mensen en houdt van aanpakken! Hij heeft gouden ideeën en kan erg snel lijnen uitzetten om met grote projecten aan de slag te gaan daar waar ik te lang in de details blijf hangen. We hebben een erg fijne samenwerking opgebouwd en raad het iedereen aan om eens met Nick in gesprek te gaan en hem vanuit zijn ervaring met zijn advies, naar jouw ideeën te laten kijken. Ik weet zeker dat het je enorm veel waarde gaat brengen.

Marlies

Ik zag een oproepje van Nick op LinkedIn waarin hij vroeg naar beginnende en passievolle ondernemers die met hun bedrijfsplan meer begrip in de wereld willen krijgen. Ik voelde mij aangesproken en maakte een afspraak. Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar Nick had mijn nieuwsgierigheid getriggerd. Ik kan niets anders zeggen dat onze ontmoeting een succes was. Nick heeft visie en kennis, waardoor hij precies de juiste vragen stelt en een sterke sparringpartner is. Daardoor ben ik met een berg nieuwe ideeën en interessante inzichten naar huis gegaan, die mij weer verder helpen met het vormen van mijn bedrijfsidee. Ik raad iedereen die met een zakelijk plan rondloopt eens te sparren met Nick. Het zal je zeker verder helpen. Nogmaals dank Nick, en tot een volgende keer!

Chenine

Via een vriend kwam ik met Nick in contact. Nick was, ondanks dat ik hem zelf niet kende, bereid om met mij te brainstormen, mee te denken en me te inspireren om bepaalde zaken met betrekking tot ons bedrijf Eten voor Geluk onder te loep te nemen. Ik kan Nick van harte aanbevelen. Als je het lastig vindt om tot vernieuwende ideeën te komen dan kan ik je Nick van harte aanbevelen om je te laten inspireren.

Ellie

Veni Vidi Vici : dat is Nick voor mij. Ik heb met veel mensen gesproken in mijn werkzame leven maar Nick (ver)slaat alles. Hij heeft een aantal dingen gezegd en die blijven na-zoemen in mijn hoofd, in mijn hart en in mijn handen. Ik moet er iets mee omdat ik voel dat ik er iets mee wil en kan. En dat vind ik knap. Hij had me nooit eerder gezien en in 1,5 uur tijd dit resultaat. Chapeau Nick. Veel dank! Wordt vervolgd.

Oscar

Ik kan nog steeds bouwen op een hele goede band met Nick. Jaren geleden zat ik qua carriere en mentaal in een dip. Ik leerde Nick kennen via een kennis en middels zijn onuitputtende energie, instelling en ideeen ging de zon weer schijnen. Nick bedenkt niet alleen ideeen maar begeleidt en werkt ze ook uit tot een werkend concept om ze daarna los te laten. Nick zijn kracht zit in iets nieuws starten. Nick is een bouwer, Nick onderhoudt niet maar wil groei. Nick is direct, soms te direct maar geeft wel een duidelijke richting aan. Laat je niet intimideren maar ga het gesprek aan. Dit kent alleen maar winnaars.

Stefan

Powersessie met Nick gedaan in mei 2018. Nick wil je sterke punten en je passie koppelen aan je idee voor je (nieuwe) business. Hij ziet snel je sterke punten, die ontstaan vanuit je passie waar je energie van krijgt en uitstraalt. Dat is een zeer belangrijk onderdeel voor zijn advies en zijn denktraject om je verder te helpen. Hij probeert je al echt al aan een concreet idee te helpen tijdens deze sessie. Best wel straight forward dus. Past goed bij mij. Ook na de sessie nog goed bereikbaar en denkt graag mee. Ik kan het aanraden en ben blij dat ik de sessie heb gedaan.

Seryljo

Ik ontmoette Nick in een amicale situatie van bevriende collega’s en we kwamen tot een gesprek over hoe ik mijn business sterker maar vooral digitaal herkenbaarder te maken. En zomaar zonder enige voorwaarden ging hij mij helpen en ik ben hem tot op de dag van vandaag zeer dankbaar ook voor het inzetten van zijn netwerk om mij te helpen. Hij heeft krachtige netwerkers in zijn omgeving die ook weer bereid zijn om te helpen. Een jonge frisse geest die een professionele kijk heeft op bedrijven en vol ideeën om de niet zo creatieve ondernemers te ondersteunen die groter willen worden of meer omzet willen genereren. Dank je wel en hopelijk blijven we lang zaken doen.

Corinne

Nick is een heel fijne sparringspartner. Hij vraagt heel goed door, denkt mee en bedenkt echt goud! Hij zet zijn ervaring als ondernemer in en bedenkt in no time een realistisch concept die gelijk uitvoerbaar is. Zit jij al een tijdje te broeden op het gouden idee? Zonde van je tijd, gewoon even Nick bellen!

Juliette

Als ondernemer heb je het vaak druk, dagen en weken vliegen dan voorbij. Om toch te blijven ontwikkelen is brainstormen met iemand die snel schakelt en een positieve mindset heeft voor mij heel belangrijk. Hier tijd voor maken is soms dus noodzakelijk. Dank je wel Nick!

Linda

Samen met Nick een power sessie doorlopen. Power had het zeker! Ik had geen idee wat ik van het gesprek moest verwachten, maar de zelfverzekerdheid van Nick bracht dit compleet in goede banen. Nick is een echte ideeën machine, waardoor mijn brein op volle toeren begon te draaien. Er zijn prachtige dingen voorbij gekomen waar ik zeker mee aan de slag wil. Wat mij betreft komt er zeker nog een vervolg.

Bas

Meermaals met Nick afgesproken om online concepten te bespreken. Nick is iemand met super veel ervaring in de online business en komt daardoor snel tot de kern van zaken. Prettig als iemand meteen begrijpt waar het om draait. In mijn geval ging het om het versterken en meer concreet maken van bestaande ideeën/concepten. Er bleek nogal wat overlap in te zitten; mooi want dit heeft uiteindelijk voor meer focus en kostenbesparing gezorgd. Daarnaast hebben we het gehad over het op de juiste manier en op de juiste plaats benaderen van de beoogde doelgroep. Uit iedere euro advertentie tegoed bleek gewoon veel meer rendement te halen. Nieuwe concepten vereisen ook niet per definitie investeringen om onder de aandacht te komen. In het verleden te vaak geld over de balk gesmeten voor dingen die weinig brachten; dus goede cost-saver. Wat grappig is dat Nick ook heel erg uit gaat van de persoon achter het concept. Waar sta jij voor? Wat is het diepere doel dat je wil bereiken? In mijn geval hebben we dit samengevat in 1 enkel kernwoord op basis waarvan echt een killer domeinnaam geselecteerd is die de lading van het concept 100% dekte.

Jaco

Na een sessie met Nick werd iets groots eigenlijk heel simpel. Het doorvragen, meedenken maar vooral open gesprek zorgde voor inspiratie om mee verder te gaan. Nick denkt mee en probeert grotere zaken die je zelf misschien ziet kleiner en behapbaar te maken. Kortom: in een kort gesprek kom je met frisse gedachte, maar zeker nog steeds met een challenge naar buiten.

Tina

No bullshit, een goede dosis humor en vooral een heerlijk intelligente, open en eerlijke sessie. Van harte aan te raden voor iedereen die zijn of haar power wil ontdekken, wil hervinden of gewoon een boost wil geven.

Owin

Nick weet op een energieke manier de zaak van een ander daglicht te benaderen. Creatief en buiten de gebaande paden denken om zo tot toffe nieuwe inzichten te komen die al snel worden omgezet naar plannen. Een steengoede luisteraar die datgene eruit filtert wat je zelf niet hoort.

Nils

Nick is iemand die altijd bereikbaar is en snel schakelt. Hij weet van doorzetten en kan in korte tijd resultaat bereiken. Hij kent zijn eigen mogelijkheden en grenzen, en grijpt de kansen die er zijn. Een ondernemer pur sang die uitblinkt op het gebied van sales en marketing. Professioneel en to-the-point in de omgang. Kortom, iemand waar het goed zakendoen mee is.

Jeroen

Nick is binnen het bedrijf een doener, straight to the point en weet hoe je de laatste paar stappen moet maken om een project succesvol af te ronden. Neemt nooit genoegen met middelmaat en waar anderen stoppen zet hij nog 4 flinke stappen vooruit dankzij inzicht, ervaring en marktkennis. Daarnaast ook goed in een team en heeft een enthousiasme en drive die erg besmettelijk is. Duizendpoot en altijd open voor nieuwe ervaringen. Wil dingen graag zelf doen of heeft mensen die het voor hem uitzoeken. “Nee” en “kan niet” komt niet voor in het vocabulaire. Er is altijd een weg en als die er niet is dan wordt hij gemaakt.

Evelien

Nick is qua blogs ‘recht voor zijn raap’ en ik dacht duidelijke taal daar is lef voor nodig. De interesse was gewekt. Nick kwam tijdens gesprek snel ‘to the point’. Het gesprek ging heel natuurlijk en ongedwongen. Alle vragen werden beantwoord en op alles had Nick zijn wedervraag/ reactie snel paraat. Met bonk enthousiastme en positieve energie ging ik weer weg. Super bedankt!

Dries

Ik heb Nick leren kennen via een groepsbijeenkomst van DeBroekriem, Nick was daar gespreksleider. In een powersessie van anderhalf uur ging ons gesprek vorige week alle kanten op, maar de kern kwam steeds dichterbij. In de berichten die ik van Nick zie op LinkedIn lijkt hij vrij hard, direct en confronterend en soms wat ongevoelig… wie ik tijdens de sessie meemaakte was een hartelijke, gastvrije en prettige gesprekspartner die goed kan luisteren, snel denkt, én me ook nog eens aan het denken zette. ’t Was de lange rit zeker waard, dus via deze weg nogmaals hartelijk dank Nick, en veel succes met je powersessies!

Sven

Vanmorgen een super toffe Powersessie gehad met Nick van der Leeuw in Etten-Leur. Deze informele sessie stond geheel in het teken van de optimale kracht uit mezelf halen om mijn dromen na te leven. Niks is onmogelijk, zolang je maar in jezelf gelooft en die passie kan overbrengen op anderen. Mede door dit gesprek heb ik nieuwe inzichten verkregen & kan ik met meer motivatie en passie toewerken richting mijn dromen. Ik kan deze Powersessies van Nick aan iedereen aanraden! ”Met power, passie en doorzettingsvermogen kan je jouw dromen verwezenlijken. En dat is ook zeker wat ik ga doen: mijn dromen achterna!!”

Monique

Powersessie in anderhalf uur, pfff daar geloofde mijn ego natuurlijk geen snars van. Nick hield mij de uitdaging voor en die kon mijn ego nou net niet weerstaan. Dus… Ettenleur, trappen op, witte kamer in, leeuw aan muur, oreo’s met veel koffie, beetje praten en dan opeens hoor ik mijzelf toch zeggen: “jaja eigenlijk weet ik wat wel wat ik moet doen…” kort daarop gevolgd door “Ja ik ga het doen…”. Bedankt Nick!

Daniëlle

Mijn hoofd vol met de positieve veranderingen in mijn leven, de keuzes die ik heb gemaakt en de weg die ik voor me zie. Een beetje brak van de wijntjes van de dag ervoor. Zo stap ik bij je binnen. Charisma en energie, duidelijk!

Er ontstond een inspirerende wisselwerking. Twijfel over het door mij gekozen pad heb je weggenomen. Blijkbaar had ik bevestiging nodig, en die kreeg ik. Daarnaast gaf je onomwonden feedback, suggesties en praktische tips. Van iemand waarvan ik het wil, kan en durf aan te nemen. Voor mij zegt dat veel.

Zoals ik recht vanuit mijn hart zei toen ik de auto weer instapte: “Nick, bedankt, ik heb genoten”.

Nadine

Het fijne aan Nick is dat je je gelijk op je gemak voelt en dat hij de juiste vragen stelt. En juist omdat hij die juiste vragen stelt, kom je veel sneller tot je doel. Ik zou hem aan iedereen aanraden die met een probleem zit die je wil behandelen, of als je juist een duwtje in de goede richting nodig hebt.

Dana

Met een open mind stap ik binnen bij Nick, die mij een inspirerende sessie gaat geven.

Omdat ik totaal niet weet welke kant we opgaan in de komende 1,5 uur, voel ik me een beetje zenuwachtig, maar dat wordt meteen ontladen zodra ik oreokoekjes in mijn hand gedouwd krijg bij de thee. Ik luister de komende tijd aandachtig naar Nick’s nuchtere ideeën, terwijl ik de reeds opengescheurde verpakking van de oreokoekjes onaangetast achter me op het tafeltje laat liggen.

Als brandstof zet ik alle woorden die uit Nicks mond komen om in nieuwe energie! Een aantal ‘aha!’-momenten brengen mij tot bezinning zonder dat ik overload raak in mijn hoofd of troost moet zoeken in het chocoladeomhulsel van de crèmevulling.

Af en toe denk ik: “Nick, je moet eens weten hoe jij mijn normaal gesproken onweerstaanbare, direct verorberde en verteerde oreokoekjes overtreft!” Zijn energie verzadigt zodanig, dat ik besluit de koekjes thuis maar op te eten. Ik krijg bij het afscheid zelfs nog een extra pakje koekjes mee, als extra brandstof…

Dank je Nick voor jouw Powersessie! Ik ga weer met goede moed aan de slag met de geresette Dana.

Jasper

Als je altijd maar hetzelfde blijft doen, dan zal er nooit verandering komen. Dat was de reden waarom ik een powersessie met Nick heb ingepland. Nick kende ik (van naam) uit de internetindustrie en was wel nieuwsgierig hoe hij als oud-branchegenoot tegen bepaalde zaken aankeek.

Al jaren had ik een goedlopend online marketingbedrijf. Ik bemiddelde tussen klanten en freelancers. Dit leverde wel de nodige stress op. Enerzijds heb je kritische klanten met veel vragen en aan de andere kant freelancers die hun afspraken niet nakomen en opdrachten te laat of niet goed afleverde. Tijdens de powersessie kwamen we er achter dat ik te klein dacht. Ik kan veel projecten tegelijk managen, maar merkte dat hoe groter ze werden hoe beter ik presteerde. Daarnaast krijg ik energie van grote projecten en is dat ook hetgeen wat ik leuk vind. Dit is misschien nog wel het belangrijkste.

Ik kan de Powersessie aan iedereen aanbevelen die verandering wilt. Nick kan goed luisteren en haakt op de juiste momenten in. Waar je zelf heel complex kan denken over bepaalde zaken, laat Nick zien dat het allemaal niet zo moeilijk is. Tijdens de Powersessie ga je dingen vanuit een ander perspectief zien en dat geeft je kracht om weer vol gas door te gaan.

Wendy

Ik ben naar Nick gekomen omdat ik hulp nodig had bij het vinden van een nieuwe uitdaging in mijn werk en mijn leven.  Met een aantal lukrake vragen en opmerkingen van hem kwamen we tot de kern van wat ik echt wilde. Daar bleef het niet bij, ook kwamen we tot het concreet formuleren van een actieplan waar Nick keer op keer op elke vraag of twijfel van mij deze telkens wist te draaien zodat ik daar uiteindelijk met een goed gevoel en met groot vertrouwen buiten stapte. Ik kan iedereen zo’n Power sessie aanraden.

Janbas

Soms ben je met van alles bezig; maar heb je aan het einde van de dag het gevoel geen meter opgeschoten te zijn. Een todo lijst die als maar langer word en een uitgeblust gevoel.

Wat als je nu meer focus zou kunnen hebben en betere prioriteiten kan stellen? Met die insteek ben ik de powersessie in gegaan. Het is fijn als iemand eens objectief naar je situatie kan kijken, want met de verkeerde dingen bezig zijn kost enorm veel tijd/energie/geld. Welke dingen leveren me nu echt energie op? Wat zijn nu eigenlijk je kernwaarden en doe je iets omdat anderen het graag zo zien of omdat je eigen gevoel erbij klopt?

Maar al te vaak kom ik mensen tegen die onbewust, zelfs goed bedoeld, voor remmingen/angst zorgen. Zou je dat nu wel doen… heb je aan de risico’s gedacht… het is makkelijk de nadelen van dingen te benoemen. Maar waarom zou je je daar iets van aantrekken? Je kent jezelf en eigen competenties zelf het beste toch? Denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Nick is iemand die dingen versterkt in plaats van afzwakt; jou laat zien hoe je het optimale uit je kwaliteiten kan halen. Voorkom dat je in allerlei valkuilen loopt en maak gebruik van al die ervaring. Ga vol voor de dingen waar je in gelooft.

Voorbeeldje; op zakelijk vlak verloor ik soms snel de aandacht/motivatie voor bepaalde projecten. Niet omdat het idee slecht was; in tegendeel. Maar juist omdat ik bezig was met de verkeerde dingen waardoor er geen positieve energie voor terug kwam. Soms kunnen kleine veranderingen al een enorme impact teweeg brengen.

Prettig is tot slot dat er gedacht wordt in concrete stappen. Het is interessant dingen over jezelf te weten te komen, maar ik ben zelf altijd heel feitelijk en hou van concrete doelen waar je echt mee aan de slag kunt. Dit is naar mijn mening echt een onderscheidend vermogen waar Nick sterk in is. Meedenken, oplossingen, visie.

Rudo

Nick heeft een gave. Met één rigide opmerking kan hij de ruimte voorzien van een karrenvracht aan positiviteit. Dit zorgt voor fijne, eerlijke, maar ook zeker confronterende gesprekken. Waar wil je heen? En op welke manier?

De sessie die ik had met powersessie.nl heeft mijn kracht nieuw leven in laten blazen. Vanuit de behaaglijke ruimte met uitzicht over de subtiele skyline van Etten-Leur hadden wij een intense sessie over de voorbijgegane obstakels en toekomst. Daags na de sessie ben ik gestart met de uitvoering hiervan, het vuur was met veel overtuiging aangewakkerd! Ik ben erg content dat ik samen met Nick een manier heb gevonden om mijn symbolische leeuwenhuid weer aan te kunnen trekken.

Een powersessie van Nick is van harte aan te bevelen aan eenieder die naarstig op zoek is naar een natuurlijke boost. Vergelijk een sessie maar een proteïne shake. Maar dan met woorden.

Marije

Ik zat al een tijdje in een negatieve spiraal. Met Nick heb ik gesproken over wat ik graag zou willen in mijn leven voor wat betreft mijn carrière. Mijn droombaan had ik door mijn gezinssituatie al een beetje opgegeven, maar nu staat het weer helder op mijn netvlies. Als ik dat wil dan komen er oplossingen. Ik heb nog wel een weg te gaan om meer in oplossingen te denken in plaats van problemen, maar dat komt goed.  Er staan steeds minder beren op de weg. Mijn rol als moeder van een groot gezin onderschat ik vaak, maar door Nick zie ik nu dat ik het super goed doe! Dat is eigenlijk de grootste eyeopener geweest tijdens mijn Powersessie en daardoor waardeer ik mezelf elke dag meer!

Chantal

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en werd toen door een goede kennis geattendeerd op Powersessie.nl. Ik heb de sessie als erg positief ervaren en sta nu een stuk steviger in mijn schoenen. Ook weet ik nu beter om te gaan met negatieve gevoelens en mijn gedachten naar positief om te zetten. Ook is mijn eigenwaarde na de sessie enorm toegenomen en weet ik dat ik er mag zijn. Ik raad iedereen aan zich zelf een powersessie te gunnen, zie het als een mooi kado aan jezelf, want je bent het meer dan waard! Dankzij de Powersessie kijk ik het leven een stuk rooskleuriger tegemoet dan voorheen.

Jeroen

Na slechts 1 powersessie had ik het al door, het ging niet goed. Vastgeroest in oude rituelen maar wel andere, nieuwe en betere resultaten verwachten. Na de 2de sessie de handvatten gekregen om knopen door te hakken en een nieuw pad in te slaan. Bijna alles in de praktijk kunnen brengen en mensen herkennen me niet eens meer. Nieuwe energie, nieuwe projecten en vooral: lekker in mijn vel. Ik kan niet anders zeggen dat Nick mijn ogen heeft laten opengaan en ik nu doe wat ik eigenlijk al jaren wil. Bedankt en ik had dit jaren geleden al moeten doen!

Malu

Een paar weken geleden hoorde ik via Facebook over het nieuwe bedrijf van een oude kennis van me: Powersessie.nl. Het eerste wat ik dacht was: wat moet hij nou met dat zweverige gedoe?! Want ik ken Nick als een nuchtere jongeman die weliswaar mensen inspireert, maar niet met powersessies.

Zo nieuwsgierig als ik was heb ik zijn nieuwe website bezocht en aandachtig doorgelezen. Na het lezen van de website kon ik maar een ding concluderen, dit kwam voor mij op precies het juiste moment! Ik nam contact op met Nick, die me graag wilde helpen met mijn zelfvertrouwen en angsten, maar zijn nieuwe kantoor was helaas nog niet klaar voor mijn eerste sessie. Hij vond het gelukkig geen probleem om onze eerste sessie bij mij thuis aan de keukentafel te houden. Iets wat het voor mij nog laagdrempeliger maakte omdat ik mijn verhaal kon doen in een vertrouwde omgeving.

Nadat hij mijn verhaal heeft aangehoord zonder te oordelen heeft hij me in duidelijke taal gevraagd hoe ik over een aantal eigenschappen van mijzelf dacht en hoe ik die eventueel zou kunnen veranderen. Stap voor stap legde hij uit hoe ik dit moest aanpakken. Wat ik vooral heel fijn vond is de erkenning en de Jip en janneketaal, niks zweverigs aan!  We zijn er nog niet, maar ik ben op de goede weg, en met Nick zijn hulp wordt 2018 een geweldig nieuw jaar, met een nieuwe ik vol zelfvertrouwen en overwonnen angsten!

Menno

Nick helpt je met een powersessie zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Huidige routines te evalueren en samen te kijken waar winst te halen valt in efficiënte, peace of mind en happiness in life, zowel in werk als privé.
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here