Over mij


Mijn verhaal

De afgelopen tien jaar als ondernemer waren heel bijzonder voor mij. Mijn creatieve brein werkte non-stop om unieke en succesvolle marketingcampagnes en online concepten te bedenken voor mijn eigen bedrijven en voor de bedrijven van partners.

Voordat ik als ondernemer begon, werkte ik bij twee verschillende bedrijven. Bedrijf één was een levensverzekeraar, waar ik de marketinguitingen verzorgde. Bedrijf twee was een online marketingnetwerk, waarbij ik adverteerders en affiliates adviseerde en managede. Echter, ik miste de vrijheid om creatief te zijn. Ik miste de vrijheid om mijn passie de vrije loop te laten. En ik miste de vrijheid om te doen wat mijn hart mij ingeeft. Met dit in mijn achterhoofd en met internet als drive, aangezien ik daar al als 14-jarige mee bezig was, ben ik in 2007 op 21-jarige leeftijd begonnen met mijn eigen onderneming. Op 27 juli 2007 was mijn eerste onderneming een feit. Een bijzondere dag, want naast de geboortedag van mijn onderneming, is het tevens mijn eigen geboortedag.

Ondernemen heb ik altijd leuk en inspirerend gevonden, zelfs toen het af en toe wat minder ging met de zaken. Ik heb mijn lessen op de harde manier moeten leren als het aankwam op samenwerken met andere partijen. Ook qua zakelijke investeringen heb ik regelmatig keuzes gemaakt die achteraf niet juist aanvoelde. Het bleken dure lessen te zijn, maar uiteindelijk waren ze het meer dan waard, want als ondernemer en mens ben ik er razendsnel door gegroeid. Uiteindelijk bestaan er geen slechte keuzes als het om ondernemen gaat. Je hebt de goede keuze, en je hebt de wijze les. Deze wijze lessen deel ik graag met iedereen die ervoor openstaat.

De afgelopen jaren waren prachtige jaren, waarin ik vele successen heb mogen vieren. Op mijn piek had ik acht werknemers fulltime in dienst en werkte ik met tien freelancers samen om onze concepten te managen. Ik heb honderden partners en klanten geadviseerd, die hun business daardoor significant zagen groeien, sommigen met wel 500%. Het was een mooie tijd, waar ik met mijn team met veel plezier op terug kijk.

Tien jaar na de oprichting van mijn eerste onderneming voelde ik dat het tijd werd om het roer helemaal om te gooien. Ik merkte dat mijn hart niet meer lag bij het ondernemen op deze manier. Ik wilde mijn energie niet langer steken in iets dat aan mij geen energie geeft. De druk van het non-stop bezig zijn met het managen van allerlei randzaken, zorgde ervoor dat ik steeds verder van mijn oorspronkelijke drive verwijderd raakte. Ik merkte dat ik geen tijd meer had voor mezelf en geleefd werd door mijn bedrijven en de bijbehorende werkzaamheden. En dat moest stoppen. Enkele maanden na dit besef ben ik begonnen met PowerSessie.nl.

Tijdens het contact met mijn voormalige klanten, merkte ik dat het mij veel energie gaf om ondernemers te helpen, écht te helpen. Niet alleen met het geven van bedrijfsadvies, maar ook met het coachen, inspireren en motiveren van de mens die achter de ondernemer schuil gaat. Ik bleek een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ondernemers. Ze groeiden zichtbaar door ons contact, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Ik merkte dat ik hier veel energie van kreeg, door dicht bij mijzelf te blijven en naar mijn hart luisteren. Mijn nieuwe roeping was een feit.

Mijn geloof

Ik geloof in gouden ideeën. Ik geloof dat ieder mens zijn of haar talenten heeft. Ik geloof in oplossingen. Ik geloof in de kracht die mensen met zich meedragen, maar gaandeweg zijn verloren doordat ze door druk en stress steeds verder van zichzelf verwijderd zijn geraakt. Ik geloof in positiviteit. Ik geloof dat altijd alles goed komt, als je maar écht wilt en bereid bent hier energie in te steken.

Onze PowerSessie.nl

Tijdens een PowerSessie help ik je om jouw power weer te vinden of nog meer kracht te geven.

Voor meer informatie over de PowerSessie klik hier.

Met energieke groet,
Nick van der Leeuw
Inspirator


Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here