Nieuwe tarieven en tijden

Geschreven door op 31 januari 2018

Een PowerSessie zal vanaf 1 februari nog maar anderhalf uur duren, en heeft een nieuw tarief van EUR 295,- ex btw. Het oude tarief was EUR 400,- ex btw voor twee uur.

Ik heb gemerkt dat we sneller tot de kern komen dan ik in eerste instantie had berekend. Ik word elke dag beter in het geven van PowerSessies, dus waarom zou ik een cliënt voor twee uur laten betalen als het ook in anderhalf uur kan? Exact!

Omdat ik de duur van de PowerSessie met een half uur inkort, ga ik in plaats van twee PowerSessies drie PowerSessies per dag aanbieden. Ik wil dagelijks meer mensen helpen om het maximale uit zichzelf, hun leven, relaties, werk en onderneming te halen.

Ook heb ik de PowerSessietrajecten geschrapt. Ik geloof niet in trajecten. Ik wil het maximale uit één PowerSessie halen. Ik zal nooit aansturen op meerdere PowerSessies. Het kan uiteraard voorkomen dat iemand behoefte heeft aan een nieuwe PowerSessie, maar het initiatief laat ik geheel aan diegene.

De nieuwe tijden per 1 februari:

10:00 – 11:30

13:30 – 15:00

15:30 – 17:00

Tot snel!Meer om te lezen

Vorige blog

Wees jezelf


Thumbnail


Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here