25 PowerSessies kosteloos in januari

Geschreven door op 4 januari 2018

Na het succes van de decemberactie en de zéér positieve feedback, heb ik besloten om mijn actie verder uit te breiden. Ik heb vanaf 8 januari tot en met 31 januari 25 PowerSessieplekken kosteloos beschikbaar voor mensen die écht iets willen veranderen en het maximale uit zichzelf, hun leven, relaties, werk en toekomst willen halen.

Kies voor jezelf en ga voor die PowerSessie!

Mocht jij geheel kosteloos in januari een PowerSessie met mij willen ervaren en samen keihard willen knallen, dan hoor ik graag zo snel mogelijk van je. Je kan me een berichtje sturen op LinkedIN, een e-mail sturen via info@powersessie.nl of bellen via +31 076 508 35 98. Er zijn maar 25 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met reageren. Denk goed na over wat je wilt veranderen. Neem een moment voor jezelf om daar in alle rust over na te denken. Wat beïnvloedt jouw leven op dit moment negatief en heeft dringend behoefte aan verandering

Ik kan o.a. helpen met:

– Angsten overwinnen en zelfverzekerder zijn

– Nieuwe (zakelijke) inzichten en ideeën krijgen

– Talenten ontdekken en effectief leren inzetten

– Jezelf hervinden en je passies terug krijgen

– Inzicht krijgen hoe je snel als mens kan groeien

– Kostenbesparend en efficiënt te werken

– Snel groei realiseren met een nieuwe onderneming

– Weerbaar zijn tegen drukte, verplichtingen en stress

– Meer energie dan ooit uit jezelf halen

– Krachtigere geest en een sterker lichaam

– Meer zelfliefde en zelfvertrouwen

– Omgaan met gevoelens en emoties leren uiten

Mijn kantoor is gevestigd in Etten-Leur (Noord-Brabant) en is goed bereikbaar via de auto en het openbaar vervoer. Meer informatie over mij en wat ik doe kun je vinden op http://www.powersessie.nl/over-de-powersessie.

Ik hoor snel van je!

Met vriendelijke groet,
Nick van der Leeuw

Inspirator, Coach en Motivator bij PowerSessie.nl
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here